Altid god behandling til en fair pris

Dæk & Autoservice sætter dig og din bil i centrum

Skal din bil til service eller skal du have udført en mindre reparation, så kan vi hos Dæk & Autoservice hjælpe dig. Med mere end 30 år i branchen, har vi stor erfaring i at løse både specielle lapninger, sikre dig korrekte dæk efter dit behov, serviceeftersyn med mere.

Vi tilbyder alt i autoservice på alle bilmærker, så uanset hvilken bil du har, er du velkommen hos os. Derudover har vi altid gode tilbud på dæk og fælge til enhver pengepung.

Professionelt autoværksted!

Vi har gennem årene fået opbygget den fornødne viden og erfaring, så du som kunde er garanteret sikre kvalitetsløsninger. Vores mekanikere holder sig løbende opdateret via kurser og efteruddannelser, herved kender vi til den nyeste teknologi og udstyr. Vi arbejder professionelt med din bil, så du kan komme sikkert frem.

Vi holder dig godt kørende

Skal vi tage et kig på din bil, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 98 92 12 00 eller kigge forbi vores værksted i Hjørring. Vi står altid klar med gode råd og en snak, hvis du har spørgsmål til din bil.

Vi har gennem årene fået opbygget en stor og loyal kundekreds, som blandt andet kommer fra Hirtshals, Sindal, Vrå og omegn. Mangler du en dygtig mekaniker så kig forbi.

 

© Copyright Dæk & Autoservice 2019. All Rights Reserved ©

Design by Mj Solutions.

【丰胸产品】菲菲:我生过小孩后丰胸方法,胸部越加的变小了。本来天生就发育不理想丰胸食物,再加上生了宝宝,现在胸部根本不成样子丰胸产品。期间在实体店,也在网上买过好几次丰胸产品,也没有见到效果。花了不少时间和金钱丰胸酒酿蛋